marți, 18 mai 2010

Şi poliţiştii harghiteni protestează la Bucureşti

O delegaţie a poliţiştilor din cadrul Biroului Teritorial Harghita (BT) al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din MAI participă la mitingul de protest organizat, astăzi, în Bucureşti. ,,Poliţiştii care vor participa la miting se află în timpul liber, astfel încât activitatea IPJ Harghita se va desfăşura în parametri normali, serviciile oferite comunităţii neavând de suferit", se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele BT Harghita al SNPPC, comisar şef de poliţie Mihai Păr.
Potrivit comunicatului, sindicaliştii din MAI au avut o întrevedere de lucru, săptămâna trecută, cu reprezentanţi din conducerea Ministerului, la solicitarea sindicatelor, pe fondul măsurilor de austeritate anunţate de Executiv.
Sursa: http://www.informatiahr.go.ro/

Adevarul: Târgu-Mureş: Aeroportul se vrea internaţional

  • Ionuţ Mărian

Târgu-Mureş: Conducerea Aeroportului Transilvania vrea să includă aeroportul în reţeaua TEN-T

Târgu-Mureş: Conducerea Aeroportului Transilvania vrea să includă aeroportul în reţeaua TEN-T

Conducerea Aeroportului Transilvania nu a renunţat la ideea ca într-o zi aerogara să devină aeroport internaţional.

După ce a primit un refuz de continuare a investiţiilor din partea ministrului Radu Berceanu, directorul aeroportului a contactat toţi parlamentarii mureşeni pentru a le cere ajutorul. Ştefan Petru Runcan aşteaptă de la aleşii mureşeni să susţină, mâine, în Parlament cauza de includere a aeroportului în reţeaua TEN-T.

Sursa: Adevarul http://www.adevarul.ro/locale/targu-mures/Targu-Mures-_Aeroportul_se_vrea_international_0_263973951.html